Ana Sayfa Blog

VALİ YILMAZ ŞEHİT ÜÇGÜL’ÜN AİLESİNİ ANDIRIN’DA ZİYARET ETTİ

0


Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde meydana gelen elim olayda Şehit olan Başkomiser Kamuran Üçgül’ün Ailesini Andırın’ın Kıyıkçı Mahallesindeki baba evinde ziyaret etti. Ziyarette Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Kadirli Kaymakamı Yakup Güney, Andırın Kaymakamı Orhan Ayaz, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Sinan Gökşen, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar da yer aldı.

    Ziyaret sırasında Şehidimiz için Kur'an-ı Kerim okunarak, dua edildi. Şehidimizin Ailesi ile bir süre görüşen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Şehidimize Allah'tan rahmet, Şehidimizin Ailesine başsağlığı ve sabır diledi. Vali Yılmaz, ziyaretinin sonunda Şehidimizin Ailesine Kur'an-ı Kerim ve Bayrağımızı takdim etti.

GİZLİCE SİYASİ PARTİ BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Osmaniye Katı Atık Birliği’nin yeni başkanı Mehmet Ali Gizlice, yapılan seçimlerin ardından destek veren AK Parti, MHP ve CHP il başkanlarına, ilçe ve belde belediye başkanlarına, katı atık birliği meclis üyelerine teşekkür etti.

Gizlice, yaptığı açıklamada, birlikte çalışacakları yerel yönetimlerle Osmaniye’nin ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ve şehrin daha da gelişmesi için çaba göstereceklerini belirtti.

Gizlice, “İl Genel Meclisi, İl Özel İdaresi ve belediyelerimizle birlikte Osmaniye’nin daha gelişmiş bir şehir olması için el ele vereceğiz. Yerel yönetimlerle işbirliği içinde hareket ederek, sürdürülebilir çözümler üretecek, çevre dostu projeler hayata geçireceğiz” dedi.

Başkan Gizlice, “Durmak yok, hem yola, hem hizmete devam” diyerek, Osmaniye’nin geleceği için kararlılıkla çalışacaklarını vurguladı.

Seçim sonrası yapılan açıklamalar, Osmaniye’deki yerel yönetimlerin birlik ve beraberlik içinde, şehrin kalkınması ve çevresel sürdürülebilirliğinin sağlanması yönündeki kararlılığını ortaya koydu.

DURMUŞOĞLU, NİHAT KARAASLAN’I ZİYARET ETTİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 25., 26. ve 27. dönem milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nihat Karaaslan’ı ziyaret etti.
Ziyaret sırasında yapılan açıklamada Durmuşoğlu, üreticilere verilen desteklerin devam edeceğini belirtti.
Durmuşoğlu, yaptığı açıklamada, “Kadirli OSB Başkanı Sn. Nihat Karaaslan’ı ziyaret ettik. Üreticilerimize gücümüzün yettiğince hizmet ettik, onlar ürettikçe gurur duyduk. 35 fabrika ve 3500 çalışanı ile göğsümüzü kabartan tüm üreticilerimizin ve çalışan kardeşlerimizin bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Durmuşoğlu’nun ziyareti ve açıklamaları, Kadirli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki üreticilere verilen desteklerin süreceği ve onların yanlarında olunacağı mesajını verdi. Üreticilere verilen desteklerin sürdürülmesi ve onların daha da güçlenmesi hedefleniyor.

OKÜ ÖĞRENCİLERİ MİNİK ÖĞRENCİLERİ EĞLENDİRDİ

0

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Kültür ve Edebiyat Kulübü, Toprakkale Mehmet Cevlani İlkokulunu ziyaret ederek, minik öğrencilerle birlikte eğlendi.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Kültür ve Edebiyat Kulübü, Toprakkale Mehmet Cevlani İlkokulunu ziyaret ederek, minik öğrencilerle birlikte eğlendi.

Sosyal sorumluluk etkinliği çerçevesinde, OKÜ’lü öğrenciler, Toprakkale Mehmet Cevlani İlkokulunu ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi.

OKÜ Kültür ve Edebiyat Kulübü tarafından Çocuk Şenliği kapsamında düzenlenen etkinlikte; öğrenciler, ilkokul öğrencilerine yönelik birbirinden renkli oyunlar düzenleyerek çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini sağladı.

OKÜ Kültür ve Edebiyat Kulübü üyeleri, öğrencileri topluma duyarlı bireyler olarak yetiştirmek ve kültürel etkileşime katkı sağlamak adına sosyal sorumluluk faaliyetlerine devam edeceklerini belirtti.

OKÜ’DE  LOJİSTİK VE GÜMRÜKLEME KONFERANSI ÇALIŞTAYI YAPILDI…

Osmaniye Korkutata Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Çağatay Baz ve Türkiye Odalar Borsalar birliği Avrupa Uyum Komisyonu Raportörü OTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Uluslararası işletme Yönetimi Uzmanı, İCBA öğretim üyesi Mehmet Ali Kaya’nın yönetim ve moderatörlüğünde gerçekleştirilen konferans ve Çalıştaya Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi öğretim üyeleri ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi dış ticaret bölümü öğrencileri katılım sağladılar.

İktisadi ve idari bilimler fakültesi Dekanı Profesör Doktor Selim Coşkun Bu konferans ve çalıştay‘dan dolayı teşekkürlerini bildirip bkatılımcılara plaket takdim etti ve bu tür çalışmaların OKÜ bünyesinde daha fazla yapılması için ricacı oldu.

Konferans ve çalıştay sonunda projelerin ortak yazılımı ve çalıştayların sayısının artırılması konusunda kararlar alınıp program sonlandı.

BAŞKAN GÖRGEL’DEN ŞEHİT ÜÇGÜL’ÜN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliğinde gerçekleşen olayda şehit olan Kahramanmaraşlı Başkomiser Kamuran Üçgül’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Başkan Görgel ve beraberindeki heyet, şehit ailesinin acılarını paylaşarak başsağlığı dileklerini iletti.
Vali Mükerrem Ünlüer, Andırın Kaymakamı Orhan Ayaz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Sinan Gökşen ve kurum müdürlerinin de yer aldığı ziyarette Başkan Görgel, duygu dolu bir şekilde şunları ifade etti: “Geçtiğimiz günlerde Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliğinde gerçekleşen olayda şehit olan hemşehrimiz Kamuran Üçgül’ün kederli ailesine Sayın Valimiz ve protokolümüzle birlikte taziye ziyaretinde bulunduk. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”
Başkan Görgel’in bu duyarlı ziyareti, şehit ailesine ve vatan için canını feda eden kahramanların değerine verilen önemi bir kez daha gösterdi.

KADİRLİ DEVLET HASTANESİ EK HİZMET BİNASI İNŞAATI DEVAM EDİYOR..

Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Ender Erikan, Kadirli’de yapımı devam eden Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası inşaat çalışmaları alanında incelemelerde bulundu..
İncelemelere Osmaniye Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Yıldız, Başhekim Uzm. Dr. Şamil Gerek ve İdari Mali İşler Müdürü Hazım Nacar katıldı..

AK PARTİ ANDIRIN KADIN KOLLARI BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Ak parti Andırın ilçe teşlilatı Kadın kolları başkanı Esma Kürtül görevinden istifa etti.

Ak parti Kahramanmaraş Andırın ilçe teşkilatının çeşitli kademelerinde 12 yıl görev yaparak Kahramanmaraş Andırın ilçesinin rekor oyla Ak partinin kalesi olmasında büyük rol üstlenen ve ilçe teşkilatı ile istişarelerde bir şekilde çalışıp üstün gayretlerinden dolayı ilçe Kadın kolları başkanlığına getirilen Esma Kürtül görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

4 yıl AK parti Andırın Kadın kolları başkanlığı yapan ve istifasını sosyal medya hesabından duyuran Kürtül, istifasında gördüğüm lüzum üzerine demesi kafalarda soru işareti oluşturdu.

Sosyal medya aracılığı ile 12 yılda ilçe teşkilatı ile yaptığı ve Akparti’ye duyduğu güveni anlatan Esma Kürtül’ün sosyal medyadaki paylaşımı şu şekilde;

KOZAN’DA TRAFİK KAZASI: BİR ÖLÜ, İKİ YARALI!

0

Kozan-Adana karayolu Tırmıl Köprüsü civarında bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi ise yaralandı.

Kazada, Mehmet Işık yönetimindeki 80 FR 564 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Adana istikametine seyir halindeyken şarampol’e devrilerek takla attı ve buğday tarlasına düştü.

Olayda araçta bulunan Sevim Bozgüney isimli vatandaş hayatını kaybederken sürücü Mehmet Işık ile birlikte yanında bulunan eşi Fatma Işık yaralandı.

Kazaya ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Sağlık ekipleri kaza yerinde yaptıkları incelemede Sevim Bozgüney’in hayatını kaybettiğini tespit etti.

Jandarma ekipleri, bir kişinin öldüğü iki kişinin yaralandığı trafik kazası ile ilgili soruşturma başlattı.

HAYVAN OTLATAN KADINI YILAN SOKTU YAŞAMINI YİTİRDİ

Düziçi ilçesinde hayvan otlattığı esnada yılan sokan kadın, hayatını kaybetti.

Olay, Düziçi ilçesinin Gümüş köyünde meydana geldi. İnek otlatmaya giden 60 yaşındaki Cennet İnci, yılan sokması sonucu yaralandı. Kendi imkanlarıyla ana yola çıkarak çevredeki vatandaşlardan yardım isteyen kadın, köy sakinleri tarafından ambulansa teslim edilerek Düziçi Devlet Hastanesine kaldırıldı. İnci, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.