BİLTEPE, STS'DE DERECEYE GİREN 4.SINIF ÖĞRENCİLERE ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLEDİ

Biltepe Okulları, 30 Mart 2013’te Kadirli ve Komşu İlçelerin İlkokullarının 4.sınıflarında okuyan 800 öğrencinin katıldığı STS sonucuna göre ilk 30’a giren öğrenciler için ödül töreni düzenledi. Törene dereceye giren öğrenciler, öğrencilerin; anne babaları, öğretmenleri ve okul müdürleri, Biltepe Okulları’nın; öğretmenleri, yöneticileri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Tören öncesi yemekte bir araya gelen davetlilerden; öğrenciler arkadaşlarıyla başarılı olmanın sevincini yaşarken, anne babalar, öğretmenler ve müdürler de eğitim öğretim ve çocuk üzerine sohbet yapmanın keyfini yaşadılar.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan ödül töreninde Okul Müdürü Duran İSAOĞLU; 4.sınıflar için düzenlenen STS’ye 800 civarında öğrencinin katıldığını, sorularla ve sınavla ilgili bir eleştiri almadıklarını, yapılan STS’ye desteklerinden dolayı tüm eğitimcilere ve velilere teşekkür ettiğini, Biltepe Okulları olarak, ödül törenine davet edilen öğrencilere ve eğitimcilere birer küçük hediye takdim etmek istediklerini; yarışmadaki amaçlarının , kesinlikle maddi ödül dağıtmak olmadığını, katılan öğrenciler arası iletişimi sağlamak, öğrencilerin sınav kültürlerini geliştirmek, başarmanın sevincini yaşatmak, başarısızlıktan ders almalarını sağlamak; ailelere ve eğitimcilere eğitim öğretim sohbeti yapma fırsatı tanımak, Biltepe okulları’nı eleştirme ortamını hazırlamak, Kadirli’de eğitim öğretimin kalitesinin artırılmasına katkı sağlamak olduğunu söyledi. Dereceye giren öğrenciler için Biltepe Okulları’nın en büyük ödülünün 4 yıl süreli eğitim bursu olduğunu vurguladı.
Daha sonra ilk 30’a giren öğrencilerin okulları alfabetik sıraya göre sahneye davet edildi. Dereceye giren öğrenciler, anne babaları, öğretmenleri, okul müdürleriyle birlikte sahnede yerlerini aldılar. Öğrenciler, ödüllerini öğretmenlerinin elinden alırken; öğretmenlerin ödülleri okul müdürü, okul müdürlerinin ödülleri de Biltepe Okulları Yönetim kurulu üyeleri tarafından takdim edildi. Öğrenciler; sahnede başarılı olmanın sevincini yaşarken, arkadaşlarıyla, anne babalarıyla , öğretmenleriyle ve müdürleriyle birlikte resim çektirmenin mutluluğunu da tattılar. Tören sırasındaki organizenin bir ekip çalışmasının ürünü olduğu gözlerden kaçmadı.
Okulun Genel Müdürü, yılların eğitimcisi Mehmet ZENGİN de törene katılımlarından, gerçekleştirilen yarışmaya gösterdikleri ilgilerinden, göstermiş oldukları başarıdan dolayı öğretmenlere ve okul müdürlerine teşekkür ederken, Kadirli’de eğitim öğretimin tahlilinin çok iyi yapılması gerektiğini, eğitim öğretimin çıtasının yükseltilmesi için eğitim yöneticilerinin bir an önce bir araya gelerek uygulanabilir kararlar alması gerektiğinden söz etti. Dereceye giren öğrencileri kutladı, bu öğrencilerimizde geleceğin, yöneticilerini, mimarlarını, doktorlarını, hukukçularını görüyorum, dedi.
Davetliler; Biltepe Okulları’nın bu tür organizesini her zaman gıpta ile izlediklerini belirtirken, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı tüm çalışanlara teşekkür ettiler. Biltepe Okulları’nın 5.sınıflara yönelik uygulamış olduğu 16 saatlik Yabancı dil ağırlıklı programı da takdirle karşıladıklarını söylediler.
Haber Merkezi



