Gündem

BELEDİYE EV HANIMLARINI KAHVALTIDA BULUŞTURDU

Kadirli Belediye Başkanlığı tarafından Kültür ve gençlik evinde yaklaşık 400 kişiye sabah kahvaltısı verildi. Belediye başkanı Dr. Ömer Tarhan’ın katılımıyla gerçekleşen sabah kahvaltısına ilçenin çeşitli mahallerinden daha önceleri evlerinde belediye tarafından Kuran-ı Kerim okutulan misafirler katıldı  .
Kahvaltı öncesi kısa bir konuşma yapan Kadirli Belediye Başkanı Dr Ömer Tarhan “ Sizler bizleri yıl boyunca evlerinizde ağırladınız. Bizde sizleri tanıştırıp kaynaştırabilmek amacıyla bu sabah kahvaltısında buluşturduk. Sizlerden Allah razı olsun, bir eksiğimiz olursa da hoşgörünüzü bekleriz. Kültür ve sosyal projelerimize ara vermeden devam edeceğiz. Tarihi ve turistik mekanlara düzenlediğimiz geziler devam edecek. Bu yıl Kültür evimizde birde yazlık sinema oluşturacağız. Ayrıca maddi durumu müsait olmayan bayan kardeşlerimizin Umre ziyaretine belediyemiz tarafından gönderilebilmeleri için çalışmamız devam edecek. Bizlerden manevi desteğinizi ve dualarınızı esirgemeyin.” Dedi.
Kahvaltılı toplantıya katılan aileler Belediye Başkanı Tarhan’a teşekkür ederek böyle toplantıların daha sık yapılmasını ve kurulan diyaloglardan memnun kaldıklarını belirttiler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu