Gündem

Belediye Eski Düğün Salonu Yıkılıyor

Kadirli Belediyesi tarafından Kent Meydanı projesi ikinci etap çalışmalarına belediye eski düğün salonu binasının yıkım ile başlandı.
Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, birbirinden önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, görevde bulunduğu sürede yaşanabilir bir şehir ortaya çıkaracaklarını söyledi.
Tarhan, Köprübaşı mevkisindeki Kent Meydanı Projesinin ikinci etap çalışmasının başladığını ve bu çerçevede belediye eski düğün salonunun yıkım hazırlıklarının sürdüğüne dikkati çekerek, “Yaklaşık 100 bin nüfuslu Kadirli’de, resmi ve özel törenlerin de düzenlenebileceği modern bir kent meydanı yapılması için yoğun olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Bu kapsamda birinci etabı tamamlanan kent meydanı projemizin ikinci kısmına başladık. Fen İşleri ve ilgili diğer birimlerimizle yıkım işleri için start verdik. Kadirli, her modern şehrin sahip olması gereken kent meydanına kavuşacak. Allah izin verirse on binlerin sığabileceği, resmi ve özel törenlerin yapılabileceği, yeşil alanlarıyla şehre nefes aldıracak ferah bir meydan halkımızın hizmetine sunacağız” dedi. Belediye Basın Yayın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu