Gündem

Başkan Tarhan'ı Memnun Eden Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Doç. Dr Ruhi Ersoy ile Bengü Türk Televizyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve 22 Temmuz seçimlerinde MHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olan Şehir Planlamacısı Ahmet Turgut, Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan’ı ziyaret etti.
Başkan Tarhan, belediye olarak yürütülen sosyal, kültürel, sportif ve eğitime yönelik projelerin yanında Kadirli halkına en hizmeti verdiklerini söyledi.
Ersoy ve Turgut’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, insan odaklı çalışmalara büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Tarhan, “İmkanlar elverdiği ölçüde Kadirli halkına en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Seçim öncesi verdiğim sözlerin her zaman arkasındayım. Kadirli Belediyesi olarak hiç kimseyi ayırt etmeden çalışmalarımız devam ediyor. Kadirli’yi yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalarımız sürüyor. Allah izin verirse hep birlikte el ele vererek çalışacağız. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde faydalı olacak her çalışmayı başarıyla tamamlayacağız” dedi.
Ersoy ve Turgut ise Kadirli’de görev yaptığı süre içerisinde birbirinden büyük ve önemli projeleri hayata geçirdiğini ifade ettikleri Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan’a çalışmalarında başlarılar dilediler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu