Son Dakika

BAŞKAN TARHAN’DAN TİYATRO SEVERLER MÜJDE

Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, sosyal ve kültürel etkinlikler çerçevesinde 2 önemli tiyatro gösterisini Kadirlilerle buluşturuyor.
Başkan Tarhan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, 9 Aralık Çarşamba günü Adana Büyük Şehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun sergileyeceği 2 ayrı oyunun Kadirli’de seyircisiyle buluşacağını söyledi.
Kadirli Belediyesi Devlet Bahçeli kültür Merkezi’nde sahnelecek tiyatro gösterilerinin ücretsiz olduğunu hatırlatarak, tüm Kadirli halkını davet eden Başkan Tarhan, “Kadirli Belediyesi olarak sosyal kültürel etkinlikler çerçevesinde ortaokul öğrencilerine yönelik ilk olarak Çarşamba günü saat 14:00’da 10-14 yaş gurubuna yönelik “İbişin Dünyası” müzikli oyunu izleyicisiyle buluşturacağız. Tüm çocuklarımız davetlidir.
Aynı gün akşam ise Saat: 19:00’da ise büyüklere yönelik komedi içerikli “SACİDE” oyunu sizleri bekliyor. Ücretsiz olan tiyatro gösterilerimize tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. Güzel ve keyifli gösterilerle unutulmaz dakikalar yaşayacaksınız. Allah’ın izniyle Kadirlimiz, sosyal ve kültürel etkinliklere doyacak.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu