Başkan Tarhan aileleri sevindirmeye devam ediyor

Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, sosyal belediyecilikte ailelere yardımcı olarak sevindirmeye devam ediyor.
Başkan Tarhan, belediye ekiplerince Şehit İbrahim Kundakçı Mahallesinde tespit edilen ve gerekli incelemenin ardından ihtiyaç sahibi olduğu öğrenilen bir ailenin inşaat halindeki evine yardımda bulunulduğunu söyledi.
İmkanlar ölçüsünde belediye olarak her zaman maddi veya manevi insanlara yardımda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Tarhan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana insanlarımıza sahip çıkmaya çalışıyoruz. Ekiplerimiz tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere sosyal belediyecilik anlamında gerekli yardımları yapıyoruz. Allah izin verirse görevde olduğumuz sürece bu tür çalışmalarımız devam edecek. Tespit edilen bu ailemizin inşaat halindeki evinin kapı ve penceresini taktırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”şeklinde konuştu.
İnşaat halindeki evlerinin yapılmasında katkısından ve verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı dr. Ömer Tarhan’a teşekkür eden aile fertleri ise, “Başkanımızdan Allah Razı olsun. Maddi imkanımız ölçüsünde evimizi yapmaya çalışırken, bize verdiği desteğe çok mutlu olduk. Allah her zaman yüzünü güldürsün.”dediler.



