Yerel Haberler

BAŞKAN OLCAR “DAHA ENGELSİZ BİR DÜNYA İÇİN HEP BİRLİKTE DAYANIŞMA ZAMANI!”


Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak, yanında olmak ve onların sesine kulak vermek herkesin ortak görevi olduğunu söyledi.
Başkan Olcar, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü, kentimizde kimsenin yalnız bırakılmadığı, herkesin aynı haklara sahip olduğu bir yaşam için birbirimize daha çok sarılmamız gerektiğini hatırlatıyor.
Bugün de yarın da birlikte daha güçlü olacağız. Engelleri birlikte aşmak ve eşit bir yaşam için çalışmaya devam ediyoruz. Bu şehirler sizinle daha güçlü, her zaman yanınızdayız. Kadirli Belediyesi olarak, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve onların topluma tam katılımını sağlamak için çeşitli projeler ve destekler sunacağız. Engelli bireylerimiz başta olmak üzere ve ailelerine sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu