BAŞKAN OLCAR ” BİN 100 METRELİK NECİP FAZIL KISAKÜREK CADDESİMİZİ 1750 TON SICAK ASFLATLA BULUŞTURUYORUZ”

Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar Şehit Vedat Kocadallı Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesinde sıcak asfalt yol çalışmalarına başladıklarını söyledi.
Başkan Olcar asfalt yok çalışmalarını yerinde inceleyerek yaptığı açıklamada;”Şehit Vedat Kocadallı Mahallemiz, Necip Fazıl Kısakürek Caddemizde altyapı çalışmalarımızı tamamlayarak sıcak asfalt serimine başladık.
80 metre uzunluğundaki içme suyu hattını yeniledik, yağmur suyu mazgallarını artırdık ve tüm altyapı eksiklerini giderdik. Şimdi ise 1.100 metre uzunluğundaki caddemizi 1.750 ton sıcak asfaltla buluşturarak daha güvenli, daha konforlu ve daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz.
Kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayarak caddemizi pırıl pırıl bir hâle getirecek, mahallemize yakışır bir hizmeti daha hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız.
Mahallemize ve Kadirli’mize hayırlı, uğurlu olsun.”



