Genel

GERİ DÖNÜŞÜMLE UZAY KOSTÜMLERİ TASARLADILAR


Kadirli’de Anaokulu öğrencileri, uzayın büyüleyici dünyasını keşfetmek için uzay temalı eğlenceli bir yolculuğa çıktılar.
Şehit Ahmet Başdoğan Anaokulunda minik kaşifler, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar ve galaksiler hakkında interaktif ve eğlenceli bir deneyim yaşadı.
“MİNİK ÖĞRENCİLER ASTRONOT OLDU”
Minik öğrenciler Hayal kapılarını aralayarak ,bidon,şişe,yoğurt kutusu,plastik,karton,mukavva kutusu,kağıt,eski plastik top,klima borusu gibi atıkları alüminyum folyo ile kaplayarak astronot kıyafetine dönüştürdü bu malzemeler geri dönüşüme kazandırılarak galaksiler,güneş sistemi ve uzay kıyafetleri yapıp defilede sergilediler.
Okul öncesi öğretmeni olan Huriye Hatunoğlu, artık materyallerden minik öğrenci ve velilerle beraber kimi güneş sistemini oluşturdu kimi uzay kıyafetleri yapıp çocukları bir astronota dönüştürdü ,kimi roketler ve uydular yaparak öğrencilerine uzayı yakından tanıma fırsatı sundu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu