ANDIRIN’DA SERDAR BIÇAKÇI, GÜVEN TAZELEDİ

Andırın ilçesinde Yeniden Refah Partisi ilçe kongresi geniş bir katılımla, Şehit Yasin Höbek Yatılı Bölge Ortaokulu Konferans salonunda coşku içinde gerçekleşti.
Kongrede mevcut başkan Serdar Bıçakçı, delegelerin oylarıyla yeniden ilçe başkanı seçilerek güven tazeledi.
Yeniden Refah Partisi Andırın İlçe Kongresine; Kocaeli Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla, Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammed Aydoğar, Adana İl Başkanı Özkut Özdemir, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Sinan Gökşen, Onikişubat ilçe Başkanı Şahin Us, Göksun İlçe Başkanı Fırat Kanlar, Ak Parti Andırın İlçe Başkanı Abdulkadir Kayıran, CHP Andırın İlçe Başkanı Özkan Çetin, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ali Çatalbaş, Kadirli İlçe Başkanı Bülent Can, il, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Oda Başkanları, STK Temsilcileri ve çok sayıda davetliler katıldı.
Saygı duruşu , İstiklal Marşı – Kur’an-ı Kerim okunması ile başlayan genel kurulda, sırası ile konuşmalar yapıldı.
Açılış konuşmasını İlçe Başkanı Serdar Bıçakçı yaparak, kongreye gösterilen ilgiye teşekkür etti.
Yeniden güven tazeleyen Serdar Bıçakçı, yaptığı teşekkür konuşmasında partililere desteklerinden ötürü minnettar olduğunu belirtti. Bıçakçı, “Sayın genel başkan yardımcım, bizim yönetim kulumuz ile bu kutsal görevi devralışımız yaklaşık 4 ay oldu. Bu süre zarfında yönetim kurulunu oluşturmak, kadın kollarını ve gençlik kollarını kurduk ve mahalle başkanlarını da belirledikten sonra bir yandan da üye kaydı yaptık. Göreve geldiğimizde 89 olan üye sayımız bugün için 800’lere ulaştı çok şükür!
Bıçakçı; Hiç durmadan gece gündüz çalıştık. Kasım ayı ve Aralık ayında Türkiye’de üye kaydında birinci olduk. Ocak ayında ise ilk üçün içindeyiz. Bu aşamada kıymetli yönetimimizin emeği çok fazladır. Onlara da huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler.
Bugün burada, Yeniden Refah Partisi’nin adil, ahlaklı ve üretken siyaset anlayışıyla Andırın’ımız için yeni bir dönemin kapılarını aralıyoruz. Milletimizin refahı, ilçemizin kalkınması ve geleceğimizin teminat altına alınması için hep birlikte çalışacağız. Genel başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’ın liderliğinde, hakkı üstün tutan anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, destekleriniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammed Aydoğar,” Mahalli idarelerde her geçen gün güçleniyoruz, her kongre bize güç katıyor, Andırın ilçe teşkilatımız yeni arkadaşlarımızla çok daha güzel noktaya gelecektir dedi.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, kongreye katılarak, birlik ve beraberlik içinde gerçekleşen bu anlamlı buluşmanın Andırın ilçesi ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni etti. Akpınar, “Kongremizin hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İnançla ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Kongrede son sözü alan Kocaeli Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla aldı.
Aşıla, yaptığı konuşmada partinin büyüyen yapısına ve gelecek vizyonuna vurgu yaparak, yerel yönetimlerde daha güçlü bir Yeniden Refah Partisi için çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü ifade etti.
Ayrıca, ilçe teşkilatının önümüzdeki dönem için planladığı projeler ve hedefler de delegelerle paylaşıldı.
YRP Andırın İlçe Başkanı seçilen Serdar Bıçakçı’nın yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Hacı Ahmet Gökçeli, Erdal Karaman, Okan Avcı, İsa Tor, Mustafa İnekçi, İbrahim Kara, Emrah Bahçeci, Bülent Hacıümmetoğlu, Ali Topal, Yasin İnandı, Soner Nurdoğan, Zafer Gök, Mesut Çulha, Emrullah Baltaş, Kadir Doğan, Adil Başıbüyük, İbrahim Kuşcu, Yasef Gürbüz ve İsmail Öksüz oldu.
Kongre, partililerin tebrikleri ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.