ANDIRIN CADDESİ’NDE BİNLERCE KİŞİ AYNI ANDA ORUCUNU AÇTI

0
183

Kadirli Belediyesi tarafından bu yıl 11’ncisi düzenlenen geleneksel Andırın Caddesi Büyük İftarı ile yaklaşık 10 bin kişi aynı anda iftarını açtı.

Kadirli Belediyesi tarafından Andırın Caddesi’nde bu yıl 11’cisi düzenlenen sokak iftarında vatandaşlara kavurma, bulgur pilavı, çorba, lokma tatlısı, su ve ekmek dağıtıldı.

Kur’an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, yaptığı konuşmada birlik, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneğini Kadirli’de yaşadıklarını söyleyerek “Ramazan ayında ekmeğimizi, aşımızı ve sevgimizi paylaştığımız Geleneksel Andırın Caddesi Büyük İftarı programımızda böyle güzel bir kalabalıkla buluşarak iftar açmak hepimiz için ayrı bir onurdur. Bugün burada ramazanın manevi duygusunu, paylaşmanın ve dayanışmanın birlik ve beraberliğin en güzel örneğini yaşıyoruz. 11 yıldır geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğinde hep birlikte orucumuzu açmanın ayrı bir önemi var. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz hep daim olur.” dedi.

MHP önceki dönem Osmaniye Milletvekili Adayı Doç. Dr. Hakan Hakkoymaz ise, Kadirli Belediyemiz tarafından geleneksel olarak düzenlenen İftar programında bulunmaktan Kadirşinas Kadirlili hemşehrilerimizle aynı sofrayı paylaşmaktan mutlu olduğunu söyleyerek Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan ve emeği geçenlere teşekkür etti.

MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu ise “Kadirlinin vatansever evlatları, 31 Mart’ta Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan’a sahip çıkacaktır. Ramazan ayında böyle güzel bir kalabalık ile sokak iftarında bir arada olmaktan da ayrıca mutlu oldum. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.” dedi.

İftar programına, MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu, MHP önceki dönem Osmaniye Milletvekili adayı Doç. Dr. Hakan Hakkoymaz, MHP İlçe Başkanı Severtürk Demirci, KAÇEP Başkanı Züleyha Konaklı, Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Alıcı, Türk Tarım Orman Sen İl Başkanı Yardımcısı Feramuz Çinçik, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yücel Yonca, Türkav Şube Başkanı Gükhan Avlukyarı, il genel ve belediye meclis üyesi adayları, muhtarlar ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve binlerce Kadirli’li katıldı.