Yerel Haberler

ANDIRIN BELEDİYESİ YEŞİLOVADA İFTAR DÜZENLENDİ

Andırın belediyesinin düzenlemiş olduğu Yeşilova Mahallesinde verdiği iftar programına yüzlerce vatandaş katıldı.
Yeşilova Mahallesi Pazar yerinde düzenlenen iftar programında iftara katılan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Ahmet Doğan, “Bu mübarek Ramazan ayında sizlerle birlikte olmanın ve iftar açmanın huzurunu yaşıyorum. İnşallah bundan sonraki yıllarda da bu birlik ve beraberliğimiz devam edecektir.
Bu programa katılan Yeşilova Mahallesi ve civar mahallelerden katılım sağlayan tüm hemşehrilerime en içten dileklerimle teşekkürlerimi sunuyorum “ dedi.
Yeşilova mahallesinde verilen iftara yaklaşık 850 vatandaş katılırken, iftara katılan vatandaşlar böyle bir programın ikinci defa yapılıyor olması dolayısıyla Belediye Başkanı Ahmet Doğan’a teşekkür ettiler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu