Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yasin Loğoğlu Gazetemizi Ziyaret Etti

Öğretmenlik görevini sürdürüken görevinden istifa ederek Ak Parti’den Belediye Başkan Adayı olan Yasin Loğoğlu gazetemizi ziyaret etti.
Her kesimle iyi bir diyalog kurmaya çalışan uzlaşmacı bir kişiliği olan Yasin Loğoğlu Orhan Gök Lisesi İngilizce Öğretmenliğinden istifa ederek Ak Parti’den Belediye Başkan Aday adayı oldu.
Gazetemize açıklamalarda bulunan Loğoğlu, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti’nin güçlü bir şekilde çıkacağını söyledi.
Gazi Üniversitesi mezunu olan ve Eski Milli Gençlik Vakfı İlçe Başkanlarından olduğunu söyleyen Loğoğlu, aday gösterse de gösterilmese de Ak partinin kazanması için elinden geleni yapacağını söyleyerek aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum dedi. Bu arada Ak parti ilçe başkanlığına resmen başvurarak aday adaylığını açıklayan Loğoğlu’ na Gazetemiz sahibi Fatih Balcılar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.



