AFAD üyeleri Kadirli'yi çekti

Kısa adı AFAD olan Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği üyeleri, haftasonu geldiği Kadirli’nin tarihi ve turistik yerlerini fotoğraflandırdı.
AFAD üyeleri Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan’ın da katılımı ile haftasonu Karatepe Park Otel’de biraraya gelerek, kahvaltı yaptılar.
Başkan Tarhan, fotoğrafın sabırlı bir emek gerektirdiğini belirterek, Kadirli’nin tarihi ve turistik açıdan zengin bir bölge olduğunu, AFAD üyelerinin bu fırsatı iyi değerlendireceğini söyledi.
AFAD üyeleri ise Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, Kadirli’de olmaktan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.
Tarihi Ala Camii başta olmak üzere Karatepe Aslantaş Müzesi ve Kızyusuflu Su Sporları Merkezi’ne giden AFAD üyeleri Kadirli’nin tarihi ve turistik yerlerini kare kare fotoğraflandırmanın mutluluğunu yaşadılar.



