ADNAN SARAÇ TEŞKİLAT TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Aday Adayı Adnan Saraç, adaylığını açıkladığı günden bu yana çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Ak Parti Milletvekili A.Adayı Adnan Saraç, çalışmalarını teşkilat merkezli sürdürürken esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek destek istiyor.
Yoğun bir ilgi gören Saraç, Bahçe, Sumbas ve Hasanbeyli teşkilatlarını ziyaret ederek, Osmaniye’nin yeni Türkiye’de güçlü bir şekilde yerini almasının Ak kadrolarla gerçekleşeceğini söyledi.
Saraç Teşkilatlarda gördüğü ilgi ve alakanın kendisini çok memnun ettiğini söyleyerek şunları kaydetti;
“ Aday adaylığımı açıkladığım günden buyana gösterilen ilgi ve alakadan çok memnunum. Biz bu ilgi ve alakayı karşılıksız bırakmamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çıktığımız bu yolda Ak Parti’nin daha güçlü bir şekilde iktidar olmasını



