Ekonomi

ADIRIN AK PARTİ’DE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI 14 OLDU

31 Mart 2019 Mahalli seçimlerinde Andırın Belediye Başkan Aday Adaylığı için AK PARTİ’de 14 müracaat oldu.
Andırın Ak Parti İlçe Başkanlığında aday adayları tanışma toplantısında bir araya gelen Aday Adayları hem birbirleriyle tanışıp hemde projelerini anlattılar.
Ak Parti Andırın İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran yaptığı konuşmasında; mahalli seçimlerin önemine dikkat çekerek, “birlik ve beraberlik içerisinde seçimlere hazırlanıyoruz, birbirinden değerli aday adaylarımız var, sonuçta buradan bir kişi aday olacak, bunun belirlenmesinin ardından yine birlikte güçlü bir şekilde yılmadan, usanmadan davamızın peşinde koşmalıyız, Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, Tüm arkadaşlarıma çıktıkları bu yolda kutlu davamız için başarılar diliyorum, birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için” dedi.
Daha sonra Ak Parti Andırın Belediye Başkan Aday Adayı olan; Duran Peksoy, Mehmet Gelir, Ayşegül Doğan, İskender Zengin, Hasan Önsel, Ahmet Bahar, Şaban Avcı, Sinan Gökşen, İsmail Omuş, Murat Dal, Burak Çığşar, Ahmet Gültekin, Hamza Tor, Abdullah Tor, kendilerini tanıtarak Andırın için yapacakları projelerini anlattılattı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu