SUMBAS KAYMAKAMI KARA KAMU KURUMLARINI ZİYARET

Sumbas Kaymakamı Hakan Kara, ilçede faaliyet gösteren kamu kurumlarını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İlçe Jandarma Komutanlığı, Emniyet Amirliği ve Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne gerçekleştirdiği ziyaretlerde kurum amirleriyle bir araya gelen Kaymakam Kara, kurumların hizmet alanlarında yapılan faaliyetleri yerinde inceledi.
Ziyaretlerde, kamu hizmetlerinin vatandaşlara daha hızlı ve etkili şekilde ulaştırılması, kurumlar arası iletişimin güçlendirilmesi ve ilçedeki hizmet kalitesinin artırılması konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
Kaymakam Kara, kamu kurumlarının vatandaş odaklı bir anlayışla çalışmasının önemine vurgu yaparak, “İlçemizin her alanında hizmet kalitesini yükseltmek ve vatandaşlarımızın memnuniyetini artırmak için tüm kurumlarımızla uyum ve koordinasyon içinde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Ziyaretler, kurum personelinin taleplerinin dinlenmesi ve hizmetlerin daha etkin yürütülmesi yönünde değerlendirmelerle sona erdi



