DÜZİÇİ İSTİKLAL VOLEYBOL AKADEMİ İLK TURNUVADA ÇİFTE ŞAMPİYON OLDU

Düziçi İstiklal Voleybol Akademi, Osmaniye merkezde düzenlenen turnuvaya ilk kez katılmasına rağmen büyük bir başarıya imza attı. Midi Kızlar ve Küçük Kızlar kategorilerinde mücadele eden Düziçi temsilcisi, her iki kategoride de şampiyon olarak turnuvadan çifte zaferle ayrıldı.
Yeni kurulan kız takımlarıyla spor okulu çalışmalarına başlayan Düziçi İstiklal Voleybol Akademi, henüz bir yılını bile doldurmadan dikkat çeken bir başarı elde etti. Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Osmaniye Voleybol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen organizasyonda, Tosyalı Spor Salonu’nda gerçekleşen maçlar büyük bir çekişme ve heyecana sahne oldu.
Karşılaşmalara gösterilen yoğun ilgi, özellikle sporcu kızların ailelerinin desteği, Türk kadın voleybolunun geleceği adına umut verdi. Turnuvada mücadele eden genç sporcular, önemli bir tecrübe kazanırken yeteneklerini de sergileme fırsatı buldu.
Düziçi İstiklal Voleybol Akademi Antrenörü Ahmet Kırat, turnuvanın ardından yaptığı değerlendirmede, “İlk turnuvamızda iki kategoride birden şampiyonluk yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sporcularımızla gurur duyuyoruz. Ailelerine ve destek veren herkese teşekkür ederiz. Doğru yoldayız, daha çok çalışarak çok daha büyük başarılara ulaşacağız” ifadelerini kullandı.
Turnuvanın organizasyonunda emeği geçen, görev alan ve katkı sağlayan herkese teşekkür edildi.



