Haberler

ADLİYE CİVARINDA “KEBO DÖNER”, AÇILACAK


Hatay mutfağının eşsiz lezzetlerinden biri olan “KEBO Döner”, çok yakında Kadirli’de kapılarını açmaya hazırlanıyor.
Sumbas Yolu üzeri, Adliye Sarayı yanında hizmet verecek olan restoran, kaliteli hizmeti ve lezzetli menüsüyle Kadirlililere yeni bir damak şöleni sunmayı hedefliyor.
KEBO Döner, Hatay’ın meşhur döner lezzetini bölgeye taşımaya hazırlanıyor. Geleneksel tarifleri modern sunumlarla birleştiren mekan, müşteri memnuniyetine verdiği önemle Antakya’da efsane haline geldi. Şimdi bu lezzet Kadirli halkının beğenisine sunulacak.
Restoranın açılmasıyla birlikte bölgede yeni iş olanakları yaratılacak. Ayrıca, Adliye Sarayı gibi önemli bir lokasyonun yanında yer alması, hem çalışanlar hem de çevre sakinleri için pratik bir yemek alternatifi sunacak.
Kadirli’de lezzet severlerin merakla beklediği KEBO Döner, açılış için gün sayıyor. Bölge halkını yeni bir gastronomi deneyimiyle buluşturacak olan restoran, kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak.
Kadirli halkı bu yeni lezzet durağını şimdiden konuşmaya başladı. Açılış tarihi duyurulduğunda yoğun bir katılımın olması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu