Haberler

İÇME SUYU VE KANALİZASYON PROJESİ BAŞLATILDI

Osmaniye Belediyesi Merkez İçme Suyu ve Kanalizasyon Projesi, Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz ve Belediye Başkanı Kadir Kara tarafından “hayırlı olsun” dilekleriyle başlatıldı. Belediye Başkanı Kadir Kara, proje hakkında Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a bilgi verdi. Başkan Kara, 18 ayda tamamlamayı planladıkları projede, 351 kilometre yeni içme suyu şebekesi, 4 adet yeni içme suyu deposu, 470 kilometre yeni kanalizasyon şebeke hattı yapılmış olacağını söyledi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz yaptığı açıklamada, “Osmaniye’miz için gerçekten çok önemli bir çalışma, çok büyük bir proje Belediye Başkanımız ve Belediyemiz tarafından bugün burada hep birlikte başlatıldı. Belediyemiz bu projesiyle içme suyu ve kanalizasyon hizmetini Osmaniye’mize en modern şekilde, en iyi hizmet verecek şekilde inşallah faaliyete geçirecek bu çalışmayı başlatmış oldular. Osmaniye’mizin altyapısının yapılması açısından gerçekten önemli bir proje. Bu projeyi gerçekleştirdiği için Belediye Başkanımıza, Belediyemize teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. En güzel hizmetleri inşallah çok kıymetli hemşehrilerimize sunma açısından bu altyapı projeleri çok önemli projeler. Bu çalışmalar devam ederken zaman zaman trafikte, zaman zaman işleyişte elbette aksamalar olabilir. Bu açıdan da önlemler alınmış, çalışmalar yapılmış. İnşallah trafiği sıkıntıya koymadan bu çalışmalar yapılacak, bu şekilde hazırlanmış arkadaşlarımız. Bu hassasiyetle devam etmesini diliyorum. Bu büyük projenin Osmaniye’mize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.

Yapmış oldukları projelere bugüne kadar vermiş olduğu destekten dolayı Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a teşekkür eden Belediye Başkanı Kadir Kara, “Bugün burada bizimle oldunuz, temelin atılmasında katkı sağladınız, teşekkür ediyorum.”dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu