Gündem

DELİ GÜZ DAĞCILIK VE DOĞA SPORLARI KULÜBÜNDEN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Kadirli Deli Güz Dağcılık ve Doğa Sporları kulübünce Sumbas ilçesinin tarihi ve yüksek kesimlerine doğa yürüyüşü düzenlendi.
Kulüp üyeleri ve aileleri Çem kalesi,tarihi Taş Köprü ve Mehmetli barajının üst kesimlerini gezdikten sonra bölgenin yüksek kesimlerinde doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.
Kulüp başkanı Eğitimci Halim Hallaç, arkadaşlarımızla ve ailelerimizle birlikte güzel bir doğa yürüyüşü yaptık.Üyelerimize özellikle de miniklerimize bilinçlendirme ve tabiatı sevdirme çalışması yaparak çevre temizliği yapıp farkındalık oluşturmaya çalıştık dedi.
Kulüp üyeleri de hafta sonunu çok güzel değerlendirdik.Muhteşem bir doğa yürüyüşüydü ayrıca çocuklarımız da çok mutlu oldular.Her kesi bu tür etkinliklere davet ediyoruz diyerek Başkan Halim Hallaç’a teşekkürlerini ilettiler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu