Gündem
KAYA,OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİMİZİN 2022 YILI ÖDENEĞİ 175,4 MİLYON TL

Ak Parti Osmaniye Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi İsmail Kaya, TBMM Genel kurulunda görüşülmeye başlanan 2022 yılı Merkezi Yönetim Bütçesi Kanun Tasarısına göre Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinin 2022 yılı ödeneğinin 175 Milyon 476 bin TL olarak oy birliği ile kabul edildiğini dile getirdi.
Bütçe tahminine göre Osmaniye Korkut Ata Üniversitemize önümüzdeki 3 yıl içinde 597 milyon 341 bin Tl ödenek öngörüldü. Üniversitemize, Osmaniye ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun ifadelerinde bulundu.
Milletvekili Kaya, Osmaniye ilimizin gelişiminde bir lokomotif olan Üniversitemizin büyümesinde emeği geçen görev almış rektörlerimiz olmak üzere , akademisyen ve idarecilerimize, ilimiz yöneticilerine teşekkür ederim dedi.
Ak Parti İktidarından önce bu ödeneklerin hayalini bile kuramazdık. 19 yıllık iktidarımız süresince Türkiye’yi tabiri caizse 4 kat büyüktük. Bu büyüme ve gelişimin noktasında Osmaniye ilimizde fazlasıyla nasibini aldı, almaya da devam ediyor. Osmaniye Korkut Ata Üniversitemizin ödeneği, Üniversitemize, Osmaniye ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun ifadelerinde bulundu.



