Haberler

YEŞİLYAYLA’DA KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMASI

Yeşilyayla Köyünde kilitli parke taşı döşeme çalışmasına başlandığı bildirildi.Köy Muhtarı İrfan Sarıdöl, “Köylere Hizmet Götürme Birliğinden temin ettiğimiz 22 Bin metrekare kilitli parke taşını Çukurfenk mahallesine döşeme çalışmalarına başladık. Şu an çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Köyümüze kilitli parke desteğinde bulunarak halkımızın tozdan ve çamurdan kurtulmasına vesile olan Kaymakamımıza, il genel meclisi üyelerimize ve Köylere Hizmet Götürme Birliğine çok teşekkür ediyorum.” Dedi.
Muhtar Sarıdöl, “Köyümüze bağlı Çukurfenk Mahallemizin yolları kilitli taşlarla döşeniyor. Yazın toz, kışın çamur olan yollarımız modern bir görüntüye kavuştu.
Sumbas Kaymakamı Mehmet Furkan Taşkıran’ın göreve gelmesiyle birlikte köyümüze güzel hizmetler yaptığını söylen Muhtar Sarıdöl, “Köy sakinlerimiz yapılan hizmetlerden çok memnun. Son yapılan beton kilit parke taşı döşeme işlemi ile Köyümüzün Mahallesi çamurdan tozdan kurtulacak. Başta Sumbas Kaymakamımız Mehmet Furkan Taşkıran’ın Milletvekillerimiz Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya’ya İl Genel Meclis Üyelerimiz Veli Gani ve Harun Kundacıya değerli azlarımıza köy halkımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. Yüksel İBİCİOĞLU

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu