AK PARTİ SEÇMEN İLETİŞİM MERKEZİ AÇILDI

Ak Parti Kadirli İlçe Başkanlığının seçim çalışmalarını yürüteceği Seçmen İletişim Merkezinin açılışı Ak Parti Genel Başkan Yardımcı Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın katılımı ile gerçekleşti.
Şehit Vedat Kocadallı Mahallesi Belediye karşısındaki Seçmen İletişim Merkezi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
Açılış konuşmasını yapan Ak Parti ilçe Başkanı İsmail Oruç, 31 Mart akşamında Kadirli’nin Ak Belediyecilikle tanışacağını söyleyerek bir olup diri olacağız ve el ele gönül günüle çalışacağız dedi.
Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi, “Kandil ve Pensilvanya destekli zillet ittifakı, kapalı kapılar ardında kirli pazarlıklar yaparken, biz çoktan yola revan olduk diyerek şunları kaydetti; “ İnanıyorum ki kazanacağımız her başarı, ilimizin, ilçelerimizin ve beldelerimizin yarınları için çok önemli.
Onun için 31 Mart’a kadar Belediye Başkan Adaylarımız, teşkilâtlarımız ve bu davaya gönül vermiş hemşehrilerimizle birlikte gece gündüz demeden, adım adım çalışacağız. Seçimlerden galip gelerek Gönül Belediyeciliğinin Kadirlililerle tanıştıracağız” dedi Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Büyükbozdoğan ise tecrübesi ve birikimi ile Kadirli’yi daha da ileriye taşımak, hizmet kervanına yenilerini eklemek için kutlu yürüyüşe çıktığını söyledi.
Kadirli’nin su, Yol ve Köprü sorunlarını bir bir çözeceğini söyleyen Büyükbozduğan şunları kaydetti;
“ Bizler Kadirli’de gönüllere girmeyi başardık. “Gönül Belediyeciliği” gücünü sizlerden alacak. Mümkün olan her fırsatta sizlerin kapısını çalıyor ve hasbihal ediyoruz. Bu sayede çok yönlü tespitler yapıyor ve Kadirlimizi mevcut durumunun röntgenini çekiyoruz. Peki, neden bunu yapıyoruz? Çünkü takdir edersiniz ki önce teşhisi koymamız lazım. Sonrasını hep Birlikte Gerçekleştireceğiz. 31 Martta Kadirli’de seçimlerin galibi olarak yola revan olacağız ve projelerimizi hemen hayata geçireceğiz” dedi.
ÜNAL “Hepinizi gönül belediyeciliğiyle buluşturacağız”
Ak Parti Genel Başkan Yardımcı Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ise yaptığı konuşmada AK Parti belediyeciliğinin Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğinin tezahürü olduğunu söyleyerek, “2009’da ‘İşimiz hizmet, gücümüz millet’ dedik. 2014’te ‘Daima hizmet, daima millet’ dedik. Şimdi ne diyoruz? Tevazu, samimiyet ve gayretle ‘Önce millet önce memleket’ dedik. Sonra ‘Memleket işi gönül işi’ dedik. Bugün de ‘Belediye işi gönül işi’ diyoruz. O yüzden inşallah hepinizi gönül belediyeciliğiyle buluşturacağız.” dedi.
Seçim bürosunun açılışının ardından Ünal beraberindeki partililerle, MHP ilçe seçim bürosunu ziyaret etti.








