Gündem

Vergi affında “BUGÜN” son gün

Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 7143 sayılı kanun kapsamında yapılandırma başvuruları BUGÜN sona eriyor.

Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, vergi borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeden yararlanmak isteyen ve vergi borcu bulunan mükelleflerin,  31 Temmuz Salı (BUGÜN) günü mesai bitimine kadar Belediyeye başvurmaları gerektiğine dikkat çekti.Başkan Tarhan, 31 Mart 2018 tarihinden önceki dönemlere ait borçların yapılandırma kapsamına girdiğinin bilgisini vererek, “7143 Sayılı Vergi Barışı Kanunu kapsamında Su, Emlak, ÇTV ve İlan-Reklam borcu bulunan vatandaşlarımız borçlarını yapılandırabilir ve gecikme zamlarındaki indirimlerden faydalanabilirsiniz. Sizleri Belediyemiz Veznelerine bekliyoruz. Son Gün 31 Temmuz 2018 Salı gün yani bugün mesai bitimine kadardır.” dedi.

Kanundan yararlanmak isteyen vatandaşların, BUGÜN mesai bitimine kadar Belediye idari hizmet binasındaki Mali Hizmetler Müdürlüğü Tahakkuk ve Tahsilat Şefliğine başvurarak borçlarını yapılandırabileceklerini sözlerine ekleyen Başkan Tarhan, mükelleflerin yeniden yapılandırma kapsamında borçlarını peşin ya da 6, 9, 12, 18  taksit halinde ödeyebileceklerini ve taksit ödemelerinin iki ayda bir yapılabileceğini söyledi.Başkan Tarhan, mükelleflerin yapılandırma başvurularını yaptıktan sonra taksit ödemelerini Kadirli Belediyesi’nin internet adresi www.kadirli.bel.tr e-belediye sistemi üzerinden de kredi kartıyla yapabileceklerini kaydetti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu