Devlet Hastanesinde yangın tatbikatı

Kadirli Devlet Hastanesi’nde yangın tatbikatı yapıldı.
Devlet hastanesi, Kadirli Belediyesi itfaiye ekibi, emniyet müdürlüğü, tedaş yetkili ve görevlilerinin de katıldığı “Kadirli Devlet Hastanesi Adet ve Acil Durum Eğitim Tatbikatı” gerçeği aratmadı.
Hastane güvenlik ekipleri tarafından gerekli önlemlerin alındığı yangın eğitimi ve tatbikatına hastane personeli katıldı.
Personele yangın eğitimi konusunda bilgi verilmesinin ardından hastane bahçesinde yangın tatbikatı yapıldı.
Tatbikatta itfaiye görevlileri, yangına nasıl müdahale edileceği, yangın tüplerinin kullanımıyla ilgili olarak çalışanlara uygulamalı eğitim verdi.
Yangın esnasında hastanenin ikinci katında mahsur kalan bir hasta, itfaiye ekiplerince kurtarılarak 112 ekiplerine teslim edildi. Başarıyla tamamlanan tatbikata katılan görevliler tam not aldı. Menderes Özat




