Gündem
DURMUŞOĞLU, SENTETİK ÇİM SAHA ÇALIŞMASINI YERİNDE İNCELEDİ

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Sumbas’ta devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Beraberinde Sumbas Kaymakamı Ömer Coşkun, Belediye Başkanı Mustafa Nuhoğlu, İl Genel Meclis üyeler Sumbas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Orkun Akıcı ile birlikte inşaatı devam eden Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası yapım inşaatı yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Durmuşoğlu yaptığı açıklamada, “Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, Çok Programlı Anadolu Lisesi Atölye Binası ve Sumbas-Kadirli Yolu çalışmalarını yerinde inceledik. Sumbas’ın hızla gelişmesi için başlattığımız yatırımları sonuna kadar takip ederek Sumbaslı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.
Efendi ERKAYIRAN



