Gündem

Ahmet Yesevi anısına kitap okuma etkinliği

Kadirli’de, Ülkü Ocakları tarafından “Kitap bizden, çay bizden, okumak sizden” adlı kitap okuma etkinliği düzenlendi.
Kent Meydanında düzenlenen etkinliğe katılanlar, 2 saat süreyle Ahmet Yesevi’nin hayatını anlatan kitabı okudular. Çay içtiler, sohbet ettiler.
Kadirli Ülkü Ocakları Başkanı Recep Gümüş, burada yaptığı konuşmada, okuyan gençliğin yetişmesi için herkesin kitap okuması gerektiğini söyledi.
Bu tür etkinliklerin artması gerektiğini ifade eden Gümüş, “İlkini düzenlediğimiz kitap okuma etkinliğine katılım bizleri mutlu etti. Her zaman örnek alınması gereken Ahmet Yesevi’nin hayatını anlatan kitapları okuduk. Rahmetle anıyoruz. Emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür ederiz” diye konuştu.
Etkinliğe katılan Ahmet Dalkıran ise Ahmet Yesevi’nin hayatının iyi okunmasını ve örnek alınması gerektiğini kaydetti.
Etkinliğe, Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, bazı sivil toplum örgütü temsilcileri, davetiler ve vatandaşlar katıldı. Menderes Özat

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu