AŞKIN GÖZYAŞLARI TEBRİZLİ ŞEMS İLGİYLE İZLENDİ

Kadirli Belediyesi tarafından Hz. Mevlana’nın 743. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma etkinlikleri kapsamında 2 perde olarak sahnelenen Aşkın Gözyaşları Tebrizli Şems tiyatro oyunu ilgiyle izlendi.
Kadirli Belediyesi Devlet Bahçeli Kültür Merkezinden sahnelenen Ünlü Yazar Sinan Yağmur’un eseri Aşkın Gözyaşları Tebrizli Şems tiyatro oyununa Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Cömert, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yılmaz Bal, İlçe Müftüsü Orhan Öncü, MHP İlçe Başkanı Kemal Çağlar Balcılar ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Hz. Mevlana’nın Hakk’a yürüyüşünün (Şeb-i Aruz) 743’ncü Vuslat Yıldönümü nedeniyle anma programı düzenlediklerini söyleyen Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, Mevlana’yı sadece anmak değil, aynı zamanda anlamak ve başkalarına da anlatmak istediklerini ifade etti.
Tiyatro izleyicilerden tam not alırken, Başkan Tarhan oyunculara çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.



