Gündem

Kadirli’de Sefa Vayısoğlu dualarla anıldı

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı (KAVAK) tarafından, 6 yıl önce hayatını kaybeden eski şube başkanı İsmail Sefa Vayısoğlu için anma programı ve ödül töreni düzenlendi.
Dernek binasında düzenlenen tören, Vayısoğlu’nun hayatını anlatan slayt gösterisi ve Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından dua edilmesi ile başladı.
Biltepe İlkokulu Müdürü Duran İsaoğlu’nun sunuculuğunda törene katılanlar, Vayısoğlu ile ilgili anılarını anlattılar.
Kavak  Şube Başkanı Başkanı İbrahim Boysal, 6 yıl önce 100 yaşında hayatını kaybeden İsmail Sefa Vayısoğlu’nun, Kadirli için çok önemli çalışmalara imza atan örnek bir insan olduğunu söyledi.

Boysal, yaşamı boyunca Kadirli’de eğitim ve kültür adına yapılan her çalışmanın yanında olan Vayısoğlu’nun adının her zaman yaşayacağını dile getirerek, “Tarihi çınarımızı 6 yıl önce son yolculuğuna uğurladık. Kadirli’de, eğitim adına her çalışmaya katılırdı. Çay parasının hesabını yapan Vaysıoğlu, eğitim alanında hiçbir zaman hesap yapmamıştır. Eğitime ve kültüre katkısından dolayı rahmetle anıyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu