Sincap tiyatrosuna büyük ilgi

Kadirli’de, Orman Haftası kapsamında Orman Genel Müdürlüğü Özel Sincap Tiyatrosu tarafından öğrencilere yönelik düzenlenen tiyatro gösterisi yoğun ilgi gördü.
Kadirli Orman İşletme Müdürlüğü tarafından her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan Orman Haftası sebebiyle Kadirli Atatürk İlkokulu ve Sumbas Binali Yıldırım Yatılı Bölge Okulu’nda öğrencilere 1 saatlik Orman Sevgisini anlatan tiyatro gösterisi yapıldı.
Orman yangınlarını önleme ve öneminin anlatıldığı tek perdelik oyunda neşeli anlar yaşayan öğrenciler bilgi edinme fırsatı da bulurken, Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler.
Kadirli Orman İşletme müdürü Zafer Kızıl, Orman Genel Müdürlüğü tarafından organizasyonu gerçekleşen oyunun il genelindeki diğer ilköğretim çağındaki öğrencilere de sergileneceğini belirterek, Orman Genel Müdürlüğü Sincap Çocuk Tiyatro ekibine diğer emeği geçenlere teşekkür etti.
Orman İşletme Şefi Adem Sarıbıyık ise tiyatro gösterilerinin her yıl farklı okullarda yapılmaya devam edeceğini ifade etti. Menderes Özat



