AK PARTİ KADIN KOLLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

Ak Parti Kadın kolları başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı yoğun ilgi gördü.
Öğretmen evinde yapılan Kahvaltıya İlçe Başkanı Hüseyin Gökçeli, Belediye Başkan Adayı Fatin Rüştü Özeser, Kadın Kolları Başkanı Mukadder Kafalı, Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Çatal, İl Genel Meclis Üyesi Adayları, Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte kalabalık bir kadın topluluğu katıldı.
Programın açılışında konuşan Kadın Kolları Başkanı Mukadder Kafalı, 12 yıldır gece gündüz hizmet eden Ak Parti’nin hizmet kervanı 31 martta yine güçlü bir şekilde hizmete devam edecektir diyerek şunları söyledi;
” Ak Parti iktidarında Kadirli görmediği hizmetleri gördü. Okullar, Hastaneler, Yollar, Köprüler, kültür merkezleri, içme suyu gibi bir çok hizmet Ak Kadrolar ile AK Parti İktidarında yapıldı. Belediye Başkan Adayımız Fatin Rüştü Özeser’i Belediye Başkanı seçtiğimiz gün Yeni Türkiye Yolunda Kadirli büyük bir yol kat edecektir. Daima Millet Daima Hizmet sloganıyla çıktığımız bu yolda Kadınlara büyük görevler düşüyor. Kadınlarımız Ak Parti’ye her zaman güç vermiştir ve vermeye de devam edecektir” dedi.
İlçe Başkanı Hüseyin Gökçeli ise işi ehline vermeli diyerek, “Fatin Başkanımız Kadirli’ye hizmet etmek ve Kadirli’yi değiştirmek için yola çıkmış ve inanıyoruz ki Kadirli Başkanımızla değişecek Ak Parti İktidarı ile Kadirli hak ettiği hizmetleri alacaktır” dedi.
Ak Parti Belediye Başkan Adayı Fatin Rüştü Özeser ise, kadınların partimiz için önemi çok diyerek şunları kaydetti;
” Ak Kadrolarda Ak kadınları görmek her zaman bizleri mutlu etmiştir. Kadınlarımıza 30 marta kadar büyük iş düşmektedir. Kadirli’de seçimleri kazanmak için elimizden geleni yaparak 31 martta Kadirli’yi Başbakanımıza hediye edeceğiz. Daima millet daima hizmet sloganıyla Kadirli’ye hizmet etmek için yola çıktık. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayarak büyük bir özveri gösteren siz değerli kadınlarımızı aktif siyasetin içinde görmek bizleri dahada güçlü kılmaktadır” diyerek projelerini anlattı.
Konuşmaların ardından kadınlar gönüllerince eğlendi.



