Son Dakika

ARANAN 95 KiŞi YAKALANDI

Kadirli’de, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, çeşitli suçlardan aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 91 kişi yakalandı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son üç ay içerisinde yaptıkları uygulamalarda, çeşitli suçlardan aranan 91 kişiyi yakaladı.
Gözaltına alınan şahıslardan 26’sı ifadelerinin ardından, 36’sı da hapis cezalarının paraya çevrilmesi nedeniyle ödedikten sonra serbest bırakıldı.
Aralarında,  “Kasten adam öldürme, silahla tehdit, uyuşturucu ticareti yapmak ve satmak, taahhüdü ihlal, resmi belgede sahtecilik, ruhsatsız silah bulundurmak ve yaralama” gibi haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 29 kişi, emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.                         Menderes Özat

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu