Kent Meydanında Çalışmalar Devam Ediyor

Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan Köprü başında bulunan iş yerlerinin yıkılması ile şehre yeni bir görünüm ve prestij kazandırmak için Kent Meydanı çalışmasına başladıklarını bildirdi.
Bundan kısa bir süre önce köprübaşında bulunan ve mülkiyeti Belediyenin olan iş yerlerinin tamamının yıkılması ile birlikte başlatılan proje kapsamında şehrin görünümü de tamamen değişiyor ve modern bir görünüme kavuşuyor.
Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu
“Kadirli artık kabuğunu kırmak, yaşanılabilir modern bir kent olmak için bazı atılımlar yapması gerekiyordu. Biz Kadirlimizin önünü açacağını düşündüğümüz Kent Meydanı 1.Etap çalışması ile bu projeyi hayata geçirebilmek için büyük bir gayret ve öz veri içerisinde çalıştık. Çalışmaya da devam ediyoruz
İnşallah Kent Meydanı 1.Etap çalışması yayla dönüşü tam olarak tamamlanacak ve yapılan bu çalışma ile Kadirlimiz daha güzel ve modern bir şehir kimliğine bürünecektir.
Bundan 4 yıl önce çıktığımız sizlere hizmet yolunda durmadan usanmadan çalışacağız Kadirlimizi modern ve çağdaş bir şehir yapacağız demiştik.
Allaha şükürler olsun ki bu güne kadar tüm sözlerimizi yerine getirebilmek için gece gündüz demeden çalıştık bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz Kadirlimiz için yapacak daha çok işimiz var destek ve dua sizden hizmet etmek bizden dedi.



