Yerel Haberler

Mahalle Sakinleri Tarhan'a İsteklerini İletti

7 Mart Mahallesi sakinleri Belediye Kültür ve Taziye evinde yemekli toplantıda bir araya geldi.
Akşam namazından sonra gerçekleşen, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün düzenlediği toplantıya Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Sohbet havasında geçen toplantıda, 7 Mart mahallesi sakinleri söz alarak  sorun, istek ve bekledikleri Belediye Hizmetlerini Başkan Tarhan’a bildirdiler.
Vatandaşların istek ve temennilerinin dinleyen Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan “ 7 Mart mahallesinin sorunlarını yerinde tespit ettik. Problemleri bir bir çözeceğiz. Şu anda mahalle içerisinde beton yol çalışmamız devam ediyor. Vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda mahalle sakinleri olan sizlerle istişare halindeyiz. Acil yapılması gereken hizmetlerden başlayarak,7 Mart mahallesinde  inşallah hiçbir sorun bırakmayacağız.” Dedi.    Toplantı sonrası Başkan Tarhan’a yapılan toplantıdan memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri, Bu tür tanışma ,kaynaşma ve sohbet  toplantılarının daha  sık düzenlenmesini isteyerek teşekkür ettiler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu