Son Dakika

Başkan Tarhan'dan hasta ve yaşlılara ziyaret

Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçemizdeki bazı yaşlı ve hastaları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.
Göreve geldiği günden beri imkanlar ölçüsünde yapmış olduğu sosyal faaliyetler ile Kadirli halkının beğenisini kazanan Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, bazı mahallelerde vatandaşların sorunlarını dinleyerek, yaşlı, kimsesiz ve hasta vatandaşları evinde ziyaret etti.
Herkesin hayatta kaldığı sürece yaşlılık duygusunu yaşayacağına dikkat çeken Başkanımız Tarhan, belediye olarak kurulan Evde Yaşlı Bakım Hizmeti ekibinin günün her saatinde görev yaptığını hatırlatarak, “Yaşlılarımız ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yaşlılığın çok az şeye ihtiyacı vardır. Ancak bu az şeye çok ihtiyaç duyar. Her zaman olmasada arada bir yaşlılarımızı ziyaret ederek, sorunlarını dinleyelim. Belediyemiz olarak her zaman yaşlılarımızın yanında olduğumuz yaşlılarımıza hayırlı ömürler dilerim.”dedi.
Vatandaşların yoğun sevgisini ile karşılaşan Başknımız Tarhan, ziyaret esnasında hasta olanlara acil şifalar dileğinde de bulundu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu