Yerel Haberler

GÜLŞAH VE UMUR'UN MUTLU GÜNÜ

Kadirli’nin Sevilen ailelerinden Kadriye ve Gaffur Uçmak çiftinin kızı Gülşah ile Kozan’ın sevilen ailelerinden Fatma ve Kamuran Gök çiftinin oğlu Umur muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.
Kadirli’de Yüksel müzikholde yapılan kına ve Ayna Organizasyon Eğlence Tesislerinde yapılan düğün törenine Kadirli ve Kozan’ın iş adamları, siyaset adamları, Belediye Başkanları ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Düğün töreninde misafirleri tek tek dolaşan Gülşah ve Umur çifti davetlilere hoş geldin dileklerinde bulunarak “Hayatımızın en güzel ve anlamlı gününde mutluluklarını paylaşan tüm davetlilere teşekkür ederiz” dediler.
Düğün töreninde davetliler gönüllerince eğlenirken Kadriye ve Gaffur Uçmak Çifti ve Fatma ile Kamuran Gök çifti davetlilerle yakından ilgilendi.
Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu