Haberler

Kadirli’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Coşkuyla Kutlandı

KADİRLİ — Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Kadirli’de anlamlı bir kutlama programı düzenlendi. İlçe genelindeki din görevlilerinin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, manevi bir atmosferde gerçekleştirildi.

Dr. Devlet Bahçeli Kültür Merkezi’nde düzenlenen program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından İlçe Müftüsü Yakup etik açılış ve selamlama konuşmasını yaparak haftanın anlam ve önemine değindi.

Manevi Program Katılımcılardan Beğeni Topladı

Etkinlik kapsamında hazırlanan sinevizyon gösterimi, “Gün Doğmadan Doğan İftitah” sunumu ve ilahi dinletisi katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Programda ayrıca din görevlilerinin günlük hayatta yürüttükleri fedakâr hizmetler, vatandaşlarla kurdukları güçlü iletişimler ve görevleri sırasında karşılaştıkları örnek durumlar hazırlanan özel sunumlarla aktarıldı.

Kaymakam dolu’dan Kutlama Mesajı

Geniş katılımla gerçekleştirilen anlamlı programa Kadirli Kaymakamı Erdinç dolu da katıldı.

Program sonunda bir konuşma yapan Kaymakam dolu, toplumun her kesimine rehberlik eden tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutlayarak özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve görevlerinde başarılar diledi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu