Haberler

OSMANİYE’DE HUZUR TOPLANTILARININ İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti’nin öncülüğünde düzenlenen Huzur Toplantılarının ikincisi, şehrin kuzey ve kuzeybatı aksında yer alan 17 mahallenin katılımıyla gerçekleştirildi.

“Ortak Şuur, Mutlak Huzur” şiarıyla düzenlenen toplantıda, 2026 yılının ilk 7 aylık dönemine ilişkin güvenlik verileri katılımcılarla paylaşıldı. Toplantıda kent genelinde huzur ve güven ortamının daha da güçlendirilmesine yönelik yürütülen çalışmalar değerlendirilirken, mahallelerde yaşanan sorunlar ve güvenlik alanındaki ihtiyaçlar da ele alındı.

Toplantının önemli gündem maddelerinden birini ise mahalle muhtarları ve vatandaşların talep, teklif ve değerlendirmeleri oluşturdu. Muhtarların ve hemşehrilerin doğrudan dile getirdiği konular ilgili kurumlar nezdinde değerlendirilmek üzere kayıt altına alındı.

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, toplantıda iletilen her talebin muhatap kurumu, takip süreci ve neticesiyle birlikte ele alınacağını belirterek, vatandaşların görüş ve önerilerinin kamu hizmetlerinin etkin şekilde yürütülmesinde önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı.

Toplantı, mahallelerin güvenlik ve huzuruna ilişkin değerlendirmelerin yanı sıra vatandaşların kamu kurumlarından beklentilerinin doğrudan paylaşılması açısından da verimli bir istişare ortamı oluşturdu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu