Genel

MEHMETLİ’DE  MESİRE ALANINDA ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Mehmetli Belediyesi, mesire alanında çevre düzenlemesi ve park yapım çalışmalarını sürdürüyor. Parke ve bordür döşeme işlemleri tamamlandı, toprak dolgu devam ediyor.

Sumbas ilçesi Mehmetli Belde Belediyesi, mesire alanında çevre düzenlemesi ve park yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Fatih Seyitoğlu, yürütülen çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, mesire alanında parke ve bordür döşeme işlemlerinin tamamlandığını belirtti.

Başkan Seyitoğlu, bu aşamadan sonra çim ekilecek alanlara toprak dolgu işlemlerinin devam ettiğini ifade etti.

Başkan Seyitoğlu, yapılan düzenlemelerle mesire alanının daha yeşil, konforlu ve sosyal kullanım alanları açısından zengin bir yapıya kavuşacağını vurguladı.

Çalışmaların, bölge sakinleri ve ziyaretçiler için keyifli bir dinlenme alanı oluşturmayı hedeflediği bildirildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu