Haberler

BAŞHEKİM HAKKOYMAZ, KAPALI PSİKİYATRİ SERVİSİ’NİN MÜJDESİNİ VERDİ

Osmaniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hakan Hakkoymaz, Ek Hizmet Binası’nı ziyaret ederek devam eden projeleri inceledi.

Hakkoymaz, yapımı süren “Kapalı Psikiyatri Servisi”nin tamamlandığında bölgede örnek bir proje olacağını müjdeledi.

Osmaniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hizmet kalitesini artırmak ve sağlık altyapısını güçlendirmek amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başhekim Doç. Dr. Hakan Hakkoymaz, hastaneye bağlı Ek Hizmet Binası’na gerçekleştirdiği ziyarette, hem mevcut ünitelerin durumunu denetledi hem de yeni yatırımların müjdesini verdi.

Ziyaret kapsamında Fizik Tedavi Yataklı Servisi’nde tedavi gören hastalarla bir araya gelen Başhekim Hakkoymaz, hasta yakınları ve personelle de yakından ilgilendi. Vatandaşların taleplerini tek tek not eden Hakkoymaz, “Özellikle Fizik Tedavi servisimizdeki hastalarımızın memnuniyeti ve yüzlerindeki tebessüm bizleri ziyadesiyle mutlu etti,” dedi.

Ziyaretin en önemli duraklarından biri ise inşaat süreci devam eden yeni birimler oldu. Hakkoymaz, yapımı süren ve stratejik öneme sahip olan projeyle ilgili şu bilgileri paylaştı:

“Burada açmayı planladığımız ve yapım süreci devam eden **’Kapalı Psikiyatri Servisi’**mizin inşaat aşamasını yerinde müşahade ettik. Bitince bölgede örnek bir proje olacak ve birçok hastamızın şifa bulmasına vesile olacak. İnşallah bu projemizi bir an önce bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

Başhekim Hakkoymaz, mevcut ünitelerin işleyişi ve faaliyete girmesi planlanan yeni birimlerle ilgili teknik ekipten bilgi alırken, personelin çalışma koşullarını da yerinde inceledi.

Osmaniye halkına daha modern ve erişilebilir bir sağlık hizmeti sunmak için “yerinde yönetim” anlayışıyla hareket ettiklerini vurguladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu