63 DAİRE ÇEKİLİŞLE SAHİBİNİ BULDU

Kadirli Belediyesi tarafından hazırlanan 12 dev proje içerisinde bulunan ve bir süre önce MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin teşrifleriyle temeli atılan 63 Adet 2+1 100 m2’lik daireler kura ile sahiplerini buldu.
Kadirli Belediyesi Devlet Bahçeli Kültür Merkezinde yapılan çekilişte konuşan Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, 63 Adet dairenin bugün sahiplerini bulduğunu söyleyerek şunları kaydetti;
” Kadirli Belediyesi olarak başlattığımız toplu konut projemiz 63 daire ile sınırlı kalmayacaktır. 63 Adet 2+1 100 m2’lik dairelerimiz bugün burada sizlerin huzurunda yapılan kura ile sahiplerini buldu. Sakın burda bana ev çıkmadı diyerek üzülmeyin. Önümüzdeki dönemde 600 dairelik toplu konut projesini hayata geçireceğiz” dedi.
Çekilişte 2 şehit ailesi ve 1 gazi çekilişsiz ev sahibi yapılırken diğer 60 daire noter huzurunda yapılan çekilişle sahibini buldu. Ayrıca 30 kişide yedek olarak kurayla belirlendi.



