Gündem

VALİ COŞKUN’DAN YÜKSEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun Ticaret Odası Başkanlığına seçilen Mehmethan Yüksel’i ziyaret etti.
Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Hatay İl Emniyet Müdürü Hemşehrimiz Kamil Karabörk, İskenderun Deniz Kurmay Albay Aykar Tekin, Kadirli İlçe Emniyet Müdürü İrfan Uzay, Osmaniye Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Yanık ve beraberindeki heyet ile Mehmethan Yüksel’i ziyaret ederek tebrik etti ve başarılar diledi.
Ziyaretten Duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret Odası Başkanı Mehmethan Yüksel, sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun’a ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum dedi.
Üyelerimizin teveccühü ile 8 Guruptanda birincilikle çıktıklarını söyleyen Mehmethan Yüksel, Vali Coşkun’a göreve başlar başlamaz yapacakları oda çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Efendi ERKAYIRAN

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu