20 Kg Esrarla Gaziantep'ten kaçtı Kadirli'de yakalandı

Kadirli ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen esrar operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden ikisi tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, Asayiş Bürosu ekiplerince, Dere Mahallesi Karatepe Caddesi üzerinde durumundan şüphelenilen bir otomobilin sürücüsü N. K tarafından O. Ç isimli şahsa esrar sattığı tespit edildi. O. Ç’nin üzerinde yapılan aramada fişek olarak tabir edilen içilmeye hazır bir miktar esrar bulundu.
Olayla ilgili olarak gözaltına alınan otomobil sürücüsü ve O. Ç’nin ifadesi doğrultusunda yapılan çalışma sonrası G. A ile Y. C, yakalanarak emniyete getirildi.
Emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen 4 kişiden Y. C ile G. A’nın “Uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan tutuklandığı öğrenildi.
Bu arada, G. A’nın 2 gün önce Gaziantep’in Nizip ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından yapılan yol kontrolü yakınlarında, içerisinde 20 kilogram esrar bulunan otomobili olay yerinde bırakıp kaçtığı öğrenildi.



