11 YAŞINDAKİ ARAS’IN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Kadirli Kaymakamlığı tarafından yürütülen “Yeter ki Sen Gülümse” projesi, ilçede sevgi ve umut dolu anlara sahne olmaya devam ediyor. Proje kapsamında, Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, Aşağı Çiyanlı Şehit Ahmet Birkaç İlkokulu öğrencisi Aras Soğancı’yı evinde ziyaret etti.
Kiremitli Köyü’nde yaşayan 11 yaşındaki Aras’ın doğum günü, Kaymakam Dolu ve eşinin katılımıyla kutlandı. Küçük Aras’a sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yaşam dileyen Kaymakam Dolu, öğrenciye sürpriz yaparak yüzünde tebessüm oluşturdu.
Kutlama nedeniyle duygusal anlar yaşayan Soğancı ailesi, yapılan ziyaretin kendileri için çok anlamlı olduğunu belirtti. Aile, “Kaymakam Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu’ya bu özel günde yanımızda oldukları için teşekkür ederiz,” ifadelerini kullandı.



